Participació a la Cursa Solidària de Santa Coloma de Farners

Amb la Cursa Solidària a Santa Coloma de Farners, el Consorci Sant Gregori inicia la col·laboració amb els voluntaris de La Caixa. Aquest camí s’engega amb molta il·lusió per part de tothom, ja que el compartir experiències rebent o donant suport a persones amb greu o molt greu discapacitat intel·lectual, aporta sensacions, emocions i desperta sentiments de tolerància, igualtat,….
Aquesta col·laboració és la primera de moltes, la següent serà la setmana vinent en una altra cursa solidària a Banyoles, però no s’acaba amb curses, sinó que els voluntaris de La Caixa ens vindran a fer suport al centre en activitats programades, tant especials com inclusives.

En la primera cursa solidària que participem amb el suport de La Caixa vam viure una experiència plena d’amabilitat i solidaritat; ens vam dirigir al punt de trobada on vam rebre els dorsals i ens van atendre molt amablement i ja estàvem a punt de començar la cursa.
Dissabte cada persona atesa anava acompanyada d’un voluntari de suport i la cursa va consistir en fer una volta per la plaça de Farners (uns 200 m aprox.).
En primer lloc vam gaudir de la cursa infantil on vam animar als participants i finalment ens va tocar el torn a nosaltres i ens vam col·locar al tret de sortida i vam sortir a córrer amb totes les nostres forces.
Finalment després d’esperar una estona vam rebre les medalles i ens en vàrem anar contents cap a casa, amb la medalla penjada al coll, la qual encara no ens hem despenjat.

Moltes gràcies a tothom i us esperem el dissabte 26 de setembre a la Milla de Banyoles!!!