Sortida amb Vela

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Com cada juliol, el Consorci  Sant Gregori es prepara per fer sortides a la platja, a rierols a la Piscina del poble i, evidentment, no pot faltar, la sortida amb Vela que es porta a terme, des de fa tres anys,  gràcies a l’escola de vela del Club Nàutic de l’Escala.

El dia va acompanyar en tots els sentits i es va poder sortir amb dos velers: un adaptat per una persona que va amb cadira de rodes i la seva educadora i d’altra banda, amb una embarcació més gran, en van gaudir dos  infants i un adult acompanyats d’una altra educadora.

La frescor de la temperatura d’alta mar, el soroll de les ones i un temps clar van fer que l’espectacle acompanyés al moviment que feia que en Ramon i els altres nois connectessin amb l’entorn i amb l’activitat.

Gaudir d’experiències diferents ens apropa a sensacions i vivències més normalitzades i més inclusives, que sens dubte ens ajuden a aconseguir l’objectiu principal per al qual treballem: “Optimitzar la qualitat de vida de les persones que atenem”.

Moltes Gràcies per poder gaudir d’aquesta experiència i esperem repetir l’experiència l’any vinent!!!

[/vc_column_text][mk_gallery column=”3″ height=”500″ frame_style=”simple”][mk_gallery images=”8182,8180,8174,8175″ column=”3″ height=”300″ frame_style=”simple”][/vc_column][/vc_row]