EL CAE-SOMRIU al Festival monar’T

CAE-SOMRIU al Festival Monar'T

Dilluns 20 de setembre es va donar el tret de sortida a la 3a edició del Festival monar’T amb un acte d’inauguració que es va celebrar a l’espai La Marfà del barri gironí de Santa Eugènia.

Aquesta 3ª edició, comptarà amb 13 intervencions artístiques en 12 espais i s’allargarà fins al 26 de setembre.

Enguany es pretén fer visible la discapacitat intel·lectual amb la participació del CAE-SOMRIU.

Monar’T és un festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla de Girona amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural.

El monar’T neix  al 2019, com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

El Festival monar’t és el resultat d’un projecte comunitari, que cerca tres objectius:

  • Embellir els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, donant color a les parets, murs i persianes que el pas del temps ha deteriorat i il·lusionant els veïns i veïnes en la millora dels carrers i espais públics.
  • Visibilitzar  la riquesa i la diversitat cultural que té el teixit social dels barris, on la ciutadania es configura en un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.
  • Desenvolupar artísticament el territori, dissenyant un esdeveniment de qualitat, tot descentralitzant la cultura i apropant-la als barris per donar veu als artistes locals, de fora del territori i internacionals, a través de la cessió d’espais.

Descarrega’t el mapa i programa d’activitats.