Esmorzars solidaris

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Una vegada més des del Consorci  Sant Gregori celebrem els esmorzars solidaris amb la col·laboració de tot el personal de l’entitat. El que es recull s’aporta a la Marató de TV3.

La solidaritat brota per part de les persones que treballem donant suport a persones  amb discapacitat intel·lectual, que ens recompensen amb mirades, rialles,….

Aquest gra de sorra, dibuixa una entitat que treballa per les persones atesa per un equip humà que transmet valors com la solidaritat essent  esplèndida repartint amor i estimació.

L’equip d’Auxiliars Tècnics Educatius dels Roures ha estat l’encarregat de preparar l’esmorzar d’aquest 9 d’octubre integrant aquesta festa amb els colors i els productes de la tardor: Nous, coques, carbasses,…. Decoració en la que han participat algunes de les persones que atenem.

 

Des d’aquesta col·laboració animem un any més a participar amb la Marató de TV3!!!![/vc_column_text][mk_gallery images=”8234,8232,8235″ column=”3″ height=”300″ frame_style=”simple”][/vc_column][/vc_row]