Temps de flors

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Girona ens enamora sempre,  però més amb els colors vius de la primavera i les flors que guarneixen aquesta monumental ciutat i que ens permet gaudir d’olors, colors, sensacions i vivències que ens aporta tant el guarniment de patis i espais oberts com els milers de turistes que passegen per la ciutat i que, ens permet, una inclusió real, de totes les persones que atenem, gaudint d’aquest festival natural i amb actors afegits que trenquen positiva i substancialment la rutina diària.

Sortirem tots els dies tant al matí com a la tarda, amb petits grups de 4 persones  ateses acompanyats de dos persones de suport i també d’alumnes de l’INS Vallvera. En total tenim programades 10 sortides on hi participaran 44 nois i noies acompanyats de 20 educadors i 8 estudiants.

Animem a tothom a participar entre el 9 i 17 de maig en la setmana de Temps de Flors.[/vc_column_text][mk_gallery images=”8023″ column=”1″ height=”300″ frame_style=”simple”][/vc_column][/vc_row]