Setmana de la Felicitat 2015

Home / El Consorci / Setmana de la Felicitat 2015

Setmana de la Felicitat 2015

III Dia mundial de la Felicitat

Al 2012 l’Assemblea General de les Nacions Unides proclama el 20 de març “Dia Internacional de la Felicitat” per reconèixer la rellevància de la felicitat i el benestar com aspiracions universals dels éssers humans i la importància de la seva inclusió en les polítiques dels governs.

En motiu de la celebració de la setmana de la felicitat, des del Consorci Sant Gregori i juntament amb el CAP de Taialà  i altres entitats, s’estan organitzant conjuntament diferents activitats. entre elles ,  la xerrada LA NEUROLOGIA DEL BENESTAR , a càrrec del Dr. Puig , el dia 18 de març

.El   dijous dia 19 de març ,  s’ha celebrat l’ESMORZAR SOLIDARI, que en  aquesta ocasió l’ha organitzat  el Servei de Salut i d’Administració  ,i  ha tingut lloc a la cafeteria de l’edifici de Serveis centrals.

ESTENEDOR DE LA FELICITAT .  S’ha ubicat   a la zona d’esbarjo del parc de davant de la hípica. Ha consistit en muntar un estenedor  i penjar-hi les diferents banderoles (que s’han  lliurat durant l´esmorzar solidari) , i el lema és:

Fes la teva banderola i comparteix “Què et fa feliç?”