Golf Adaptat al PGA

Home / El Consorci / Golf Adaptat al PGA

Golf Adaptat al PGA

El passat dissabte 25 d’octubre els residents dels Roures i de la Residència Infantil Joan Riu  han participat per 3er any consecutiu a una activitat que es porta a terme al Camp de Golf de Catalunya a Caldes de Malavella. Els  nois i noies que realitzen setmanalment l’activitat de Golf  en el Consorci, han pogut demostrar al golfista professional, el Sr. Sergio García, les habilitats i capacitats, en aquesta disciplina acompanyats del professor Sr. Enric López.

 

En el Consorci Sant Gregori s’està aconseguint que el golf respongui tant a una activitat ludicoesportiva com terapèutica –ja que no es deixen de costat tots aquells aspectes rehabilitadors que es puguin aconseguir amb el golf adaptat.

Gràcies a la metodologia de treball que es porta a terme, s’estan aconseguint resultats de grup –treball de la relació entre els components, motivació del grup, resultats globals,… i objectius individuals com la potenciació d’habilitats en la motricitat, prevenció d’alteracions de la conducta, millores en l’autoestima, necessitat de superació,…

 

Per optimitzar aquests objectius, el professor treballa de forma global i compta amb tot l’equip de suport: personal d’atenció directa, psicòlegs, fisioterapeuta,…

 

Aquest treball es recompensa anualment amb una sortida a l’espai que ens ofereix la PGA i amb el suport de la Federació Espanyola de Golf Adaptat i de la Fundació Sergio García.