El Consorci Sant Gregori organitza la I Jornada sobre l’alimentació i la valoració nutricional en persones amb discapacitat intel.lectual

El Consorci Sant Gregori ha organitzat la  I Jornada sobre l’alimentació i la valoració nutricional en persones amb discapacitat intel·lectual  el passat divendres 26 de setembre.

L’objectiu principal d’aquesta jornada ha estat poder intercanviar experiències –per mitjà  de taules rodones i  els tallers, en relació a l’alimentació de les persones amb discapacitat..

 

Els tallers   han estat valorats molt positivament tant per la qualitat dels mateixos com per el caire  innovador que han donat a la jornada.

 

La jornada   ens ha permès compartir i adquirir coneixements amb els tècnics i professionals experts dels diferents àmbits de la Salut i d’atenció a les persones i encarar l’àmbit de l’alimentació i nutrició en persones amb discapacitat des d’una visió transversal  i compartida amb tots els professionals que intervenen de manera directa o indirecta en la seva atenció: dietistes, nutricionistes, personal de cuina, psicòlegs, auxiliars tècnics, metges, infermeres, fisioterapeutes,..

 

La jornada va cloure amb un dinar de treball a on es varen poder degustar  diferents textures d’aliments elaborades pel servei de cuina del Consorci Sant Gregori .