El Consorci Sant Gregori celebra el Dia Mundial de l´Activitat Física.

Home / El Consorci / El Consorci Sant Gregori celebra el Dia Mundial de l´Activitat Física.

El Consorci Sant Gregori celebra el Dia Mundial de l´Activitat Física.

Des de ja fa uns anys en el Consorci es porta a terme un projecte d´Activitat Física integrat a la dinàmica de la vida diària i en els programes de lleure i d’activitat terapèutica de les persones. Està adaptat a les necessitats i aficions de les persones i s´ha dissenyat a partir d´un equip de treball amb participació interdisciplinar.

Aquest dimecres 15 d´abril, s´han fet diferents activitats adreçades a totes les persones ateses als centres i serveis del Consorci Sant Gregori. El matí una gimcana fins a la zona de La Pineda de Sant Gregori amb pistes i premis, passejades per les diferents rutes del Consorci , i circuits i jocs adaptats davant la residència els Roures. A la tarda passejada amb gossos amb la col·laboració de CTAC Girona . Un berenar especial i , per acabar, una estona de zumba amb Plagesport S.L. , que ha dinamitzat el final de la diada. Hem comptat també amb la col·laboració dels estudiants de la Fundació Paco Puerto de Girona.

Els professionals en el Consori considerem essencial i prioritari fomentar l´activitat física de les persones ateses amb els objectius de :

. optimitzar l´autonomia, auto confiança i benestar mitjançant l´activitat física

. controlar els factors de risc i fomentar hàbits de vida saludables

. prevenir les alteracions de la conducta promocionant els estímuls que pot oferir l’entorn

. potenciar activitats de lleure i participació en diferents activitats en el centre i comunitàries

. mantenir / millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones